Priser: 

Samtliga priser är angivna i svenska kronor, inklusive moms på 25%.

 

Vi leverar till alla adresser i Sverige. Däremot måste man vara 18 år för att göra en beställning. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att göra en beställning.

 

blingskal.com innehar F-Skattsedel och är momsregistrerat.

 

 Betalningsalternativ: 

Payer Financial Services AB är en registrerad betaltjänstleverantör under Finansinspektionens tillsyn och är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard. Payer Checkout är en komplett, säker och god betallösning! Den som köper får alltid välja betalsätt innan köpet slutförs och valfriheten maximeras. I Payer Checkout finns betalsätten kort, faktura, sms, mobil-, direkt- eller delbetalning. Läs mer om Payer Checkout på payer.se

 

Kortbetalning:

Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Payer Financial Services AB för att garantera snabb och säker betalning. Payer är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

 

Direktbanksbetalning:

 

När du väljer att betala via betalsättet direktbanksbetalning loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd direkt med hjälp av Payer Financial Services AB som samarbetar med banken. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos oss. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster

 

 Faktura med Payer: 

När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller 14 dagar efter köpet. Fakturan sänds via e-post. En aviavgift på 39 kronor tillkommer.

Du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Observera att namn och adress måste stämma med folkbokföringen.

 

För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB faktura via Collector Bank, se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

 

 Reservationer: 

Vi reserverar oss mot slutförsäljning i webbutiken och hos leverantörer. Blingskal.com reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida, slutförsäljning av produkter samt förseningar hos Posten och övriga transportörer. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på kamera, bildskärm och upplösning.

 

 

 Information om pantsättning av faktura med Payer:

”Vid betalning med Payer Faktura kommer fakturan att pantsättas till Payer AB.”


 Orderbekräftelse: 

När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse inom 10-15 minuter (oftast omedelbart) via e-post med information om din beställning. Kontrollera alltid att orderbekräftelse stämmer med vad du har beställt, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. När du kontaktar oss är det viktigt att du anger ordernummer när det gäller ordrar. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker löpande är det dessvärre inte alltid att vi har möjlighet att ändra i ordern. 

 

 Leveranstid och Hanteringstid:

Vi accepterar endast ordrar till Sverige. Beställer du innan kl 17:00 så skickas ditt paket senast efterföljande vardag.

 

Posten levererar er order inom 1-3 dagar i hela Sverige efter att vi skickat er order. Vid tyngre och skrymmande beställningar samt vid tekniska problem hos posten förbehåller vi oss rätten att använda DHL Service Point som ersättande fraktmetod.

 

 Avbeställning:

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern är postad. Postning sker vanligtvis senast efterföljande dag efter lagd order. Du som kund är i de fall vi postat din order skyldig att ta emot försändelsen. Avbeställning av icke lagervara som köpts speciellt för kund är ej möjlig. En avbeställning är icke giltig förrän kund mottagit bekräftelse från oss. 

 

 Lagstagdad Ångerrätt:

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen, vilken trädde i kraft 2000-06-01, rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss så kan vi se om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att tillämpa ångerrätten. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Vara skall återsändas emballerad enligt våra rekommendationer. I fall varor man beställt ej kan nyttjas på därför avsett vis, exempelvis inkompatibilitet, eller i fall då ångerrätt är att anse som förverkad, godkännes ändå i vissa fall återköp. I sådana fall står köparen för samtliga kostnader som uppstår, vanligtvis frakt.  


 Öppet köp:

Vi erbjuder dig som kund öppet köp i 90 dagar från beställningsdatumet. Vid retur ska originalemballage finnas med och produkten ska vara i nyskick. (Öppet köp 90 dagar omfattar ej skärmskydd, mobiltelefoner och surfplattor.) Öppet köp gäller ej heller vid utnyttjande av öppet köp och ny beställning inom 90 dagar från utnyttjandet av öppet köp, då förfaller vår 90 dagars öppet köp på den nya produkten. Vid öppet köp returnerar kunden produkten till oss (dock ej skärmskyddet), varefter vi går igenom produktens skick. Om produkten är i nyskick krediterar vi din order via det betalningssätt kunden använde. Blingskal.com står ej för returkostnaden för öppet köp, blingskal.com förbehåller sig rätten att neka öppet köp på grund av undermåligt skick. Vid nekat öppet köp debiteras en hanteringskostnad på 199 :-.

 

 Reklamationer:

Privatpersoner har enligt konsumentköplagen två (2) års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara förutom telefoni, datorprodukter och bärbart ljud som säljs med ett års garanti. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.
Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället. 

 

 Returer:

Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i fall identisk vara ej finnes tillgänglig vid tillfället för åtgärd av returnerad vara. 

 

 Ej utlösta paket: 

Blingskal.com loggar alltid IP-nummer vid köp. Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad totalt 249 SEK. Faktura skickas ut inom 365 dagar från datumet då det outlösta paketet registrerats hos oss

 

 


Scroll To Top