Om oss:

Blingskal.com grundades av Joakim Bergman hösten 2011. Idén till företaget föddes ur flickvännens vilja att hitta ett läckert skal till sin nya telefon. Att söka de vanliga vägarna på google ledde ingenstans inte heller gick de att hitta det hon sökte på sidor som skal-man, skinz eller iphoneskal. Då slog det mig idén att starta en webbutik där man alltid kunde hitta de personligaste skalen till rätt pris. Som dessutom hade det lilla extra som många andra sidor saknar, det vill säga en överskådlig webbshop.


Så vi på blingskal.com ämnar erbjuda de mest unika, glittriga och blingiga skalen till just din telefon. Du har en iphone 4 men vill göra den mer personlig, det fixar vi för dig! Som en extra förmån skickar vi ALLTID med ett passande SKÄRMSKYDD till alla SKALVi hoppas vara det självklara valet för dig som vill visa din unika personlighet med olika skal!


Alla produkter på hemsidan har vi i vårt egna lager i Oxelösund om ej annat anges! I dagsläget tar vi endast emot kunder inom Sverige. 

 

Vänliga hälsningar,

Joakim Bergman

Grundare av Blingskal.com

 

Blingskal.com juridiska namn är Blingskal elektronik 

Blingskal elektronik innehar F-Skattsedel och är momsregistrerat.

Momsregistreringnummer: SE861118025101

E-mail: info@blingskal.com

Telefonsupport: Vi måste tyvärr tillsvidare hänvisa till vår email.

 

Fraktfritt:

Hos oss på blingskal.com är alla produkter alltid fraktfria. Detta för att ni som kunder alltid direkt ska se den faktiska summan ni får betala. Vi leverar till kunder i Sverige.

 

Dessutom ingår det alltid ett standardskärmskydd när du köper ett skal hos oss! 


Scroll To Top